Házhozszállítás

A legfontosabb információ, ugyanis csak házhozszállítással foglalkozunk, nincs éttermünk!

A teljes IV és XIII. kerületet valamint az II., III., V., VI., VII., XIV. és XV. kerületek egyes részéit szállítjuk. Bővebben:

Sushi rendelés 2. kerület, II. kerület

Sushi rendelés 3. kerület, III. kerület

Sushi rendelés 4. kerület, IV. kerület

Sushi rendelés 5. kerület, V. kerület

Sushi rendelés 6. kerület, VI. kerület

Sushi rendelés 7. kerület, VII. kerület

Sushi rendelés 13. kerület, XIII. kerület

Sushi rendelés 14. kerület, XIV. kerület

Sushi rendelés 15. kerület, XV. kerület

Nagyon sok esetben néhány utca választ csak el minket vagy a rendszerben is lehetnek hibák!

Alap területen kívüli szállítási díj felárak 8km-ig:

10.000 Ft alatt 299Ft

Amennyiben a kiszállítás opció nem elérhető, abban az esetben, ahogy az oldal is jelzi, kérjük hívd ügyfélszolgálatunkat, ha tudunk segítünk! 

Ahova nem szállítunk: I., VIII., IX., X., XI., XII., XVI. XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII. és XXIII. kerület valamint Budapest területén kívülre sem!

Természetesen ha szeretnéd Te is eljöhetsz a rendelésedért!

Átlagos házhozszállítási időnk 60-80 perc, természetesen rövidebb is lehet a közeli címeknél (ezért kérünk jelezd, ha még nem vagy otthon!), sajnos néha előfordulhat, hogy a nagy forgalom és/vagy a sok megrendelés miatt kicsit elcsúszunk, de ezt igyekszünk jelezni. Amennyiben rendelésed nem érkezik meg a jelzett időn belül kérjük légy türelemmel még 15-20 percet.

Újpesten a Fóti úttól északra valamint tőlünk távol eső és területen kívüli címeknél 80-100 perces kiszállítási idővel tudjuk vállalni a kiszállítást normál esetben.

A IV. kerületben a Szilas pataktól északra 10.000 Ft alatt, címenként 299 Ft a szállítási díj!

Nyitvatartási idő, minden nap: 10.30-22.30-ig, ebben az időben fogadjuk a rendeléseket is, természetesen az oldalon keresztül lehet leadni rendelést ezen idő intervallumon kívül is a kiszállítást viszont csak nyitvatartási időben leadott rendeléseknél tudjuk teljesíteni azonnal.

Budapesti sushi házhozszállítás, sushifutárral

Rendelés leadásánál fontos a pontos irányítószám megadása, a rendszer az alapján számolja vagy engedi a szállítást. A tévesen vagy hibásan rögzített irányítószámot nem tudunk elfogadni, ilyen esetben javítjuk és a szállítás, számlázás ennek megfelelően történik.

A környező kerületekbe is kiszállítunk, azonban ez mindig terheltség függvényében változhat, hogy mekkora távolságot tudunk elvállalni. Ennek egyetlen oka, hogy nem akarunk senkit megvárakoztatni éhesen. Ezért ilyen rendeléseket az oldalon keresztül nem is tudtok leadni, mert a rendszer nem engedi.

Amennyiben mégis szeretnétek rendelni, hívjatok az ügyfélszolgálatot, ott amennyiben megoldható felvesszük a rendeléseteket.

A diszpécser forgalom függvényében felvesz rendeléseket a kiszállítási területen kívülre is, de ez minden esetben egyedi döntés alapján történik. Megértéseteket köszönjük!

A minimális rendelési összeg 1999Ft minden esetben, és tartalmaznia kell ilyen összegben ételt (nem desszertet és üdítőt). Amennyiben csak desszertet vagy italt tartalmaz a rendelés abban az esetben 3000Ft a minimum rendelési összeg.

Pontos információkért írj nekünk vagy hívj minket! 

Ha a megrendelésedet első alkalommal a Te hibádból nem tudtuk átadni, akkor az újra kiszállítás díja 500Ft + távolsági felár (ha volt eredetileg is)!