Jogi nyilatkozat - ÁSZF

A Big Project Kft. adatvédelmi rendjéről szóló tájékoztató

I.    A 1sushi.hu webáruházban történő regisztrációval kapcsolatos tájékoztató

A személyes adatok kezeléséről, információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján a regisztráló Megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Big Project Kft. rendelések teljesítésével és a szolgáltatásainak reklámozása céljából kezelje. Megrendelő elfogadja és tudomásul veszi, hogy amennyiben az adatait szeretné törölni, akkor az adatkezelőhöz el kell juttatnia egy nyilatkozatot a kezdeményezéséről.

II. Adatkezelési tájékoztató

Az adatkezelési tájékoztató értesíti az 1sushi.hu webáruház ügyfeleit a személyes adatok kezelésének rendjéről annak érdekében, hogy ügyfeleink megismerjék a Ügyfélszolgálat - #1Sushi adatkezelési-feldolgozási eljárását és a személyes adatok törlési lehetőségét.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

Big Project Kft. kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt minden esetben bizalmasan kezel, és kizárólag saját munkájához használ fel ügyfelei előzetes jóváhagyása alapján.

Ügyfeleink személyes adataira a webáruházunkban történő vásárlásokhoz azért van szükség, hogy a megrendeléseket pontosan és gyorsan tudjuk teljesíteni. Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Amíg az ügyfél nem vonja vissza a nyilatkozatát addig kezeljük az adatait, de kizárólag csak az online megrendelések azonosíthatósága, és teljesíthetősége érdekében, és természetesen harmadik személynek nem továbbítjuk az adatokat és nem hozzuk nyilvánosságra sem.

Zárt rendszerű számítógépes platformon tároljuk az ügyfelek adatait, betartva az ‘egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során’, Strasbourgban, 1981. Január 28. Napján kelt Egyezmény, 1998. Évi VI, törvény rendelkezéseit.

Big Project Kft. az 1sushi.hu honlap üzemeltetőjeként elektronikus hírlevéllel tájékoztatja ügyfeleit a 1sushi.hu tevékenységéről és szolgáltatásairól, amennyiben ügyfelek regisztrálnak a hírlevél megküldése szolgáltatásra.

A megrendeléshez történő első regisztrálás alkalmával Big Project Kft. választható lehetőséget kínál ügyfeleinek arra, hogy igényük esetén elektronikus üzenet formájában hírlevél megküldését kérjék. Tekintettel arra, hogy a regiszráció során az adatok megadásánál az ügyfeleknek külön meg kell jelölni, hogy szeretnének elektronikus hírlevelet kapni, ezt a szolgáltatást csak ügyfelei kifejezett kérése, és jóváhagyása alapján teszi. A hírlevél megküldéséről szóló igény törlésére minden hírlevél alsó részén lehetőséget biztosítunk, ezt a ‘Leiratkozás a hírlevélről’ linkre kattintva lehet elvégezni.


Általános Szerződési Feltételek

a Big Project Kft. - 1sushi.hu címen működtetett - webáruházon keresztül történő vásárlásokra vonatkozóan

Megrendelők által az 1sushi.hu címen működtetett webáruházban kialakított rendelés feladási felületen az alábbiakban meghatározott lépések elvégzésével feladott megrendelésekre vonatkozóan elektronikus úton kötött szerződés jön létre Megrendelő, és a megrendelést fogadó Ügyfélszolgálat - #1Sushi étterem közt, melynek folyamatát az alábbiakban közzétett Általános Szerződési Feltételek pontjaiban írtak szabályozzák.

I. Webáruház adatai:

A webáruház üzemeltetője a Big Project Kft.

Székhely/telephely: 1139 Budapest, Fáy u. 20.
Adószám: 25036172-2-41
Bejegyző hatóság: Fővárosi Cégbíróság

Ügyfélszolgálat elérhetőségei: 
telefon: +36 30 785 8000
e-mail: 1sushi|kukac|1sushi.hu

II. A megrendeléssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

II.1. Regisztráció az 1sushi.hu webáruházba:
első lépésként szükséges a regisztráció, amely során Megrendelő köteles a valóságnak megfelelően megadni a kért adatait. Regisztrálás után a megadott e-mail címre elektronikus levél formájában egy jóváhagyást kérő regisztráció visszaigazolást kap Megrendelő, ami levélben szereplő linkre katttintva tudja megerősítenie a regisztrációját. Ez a Megrendelő részéről történő jóváhagyás előfeltétele annak, hogy a webáruházban rendelést tudjon leadni a regisztrált adatok szerint. Lehetőség van regisztráció nélkül (vendégként) rendelni, ez esetben nincs szüskég visszaigazolásra, azonban minden olyan kedvezménytől vagy kényelmi funkciótól elesik a megrendelő, mely csak a regisztrált felhasználóinkat illet.

II. 2. Belépés a már regisztrált felhasználóknak:
amennyiben már korábban regsztrálta magát a Megrendelő, akkor a honlap nyitóoldalán a ‘Rendelés leadás regiszrált felhasználóknak’ mezőben, vagy a ‘Térképs rendelés regisztrált felhasználóknak’ mezőn keresztül megnyíló felületen a felhasználó név, és jelszó kitöltésével történő azonosítás után lehet a rendelési felületre belépni. A rendelési folyamatról segítséget nyújt az eligazodásban az itt található Rendelési útmutató, és a Gyakori kérdések menügombokon keresztül elérhető információ.

II.3. A megrendelni kívánt termék/termékek kiválasztása:
a webáruházban az ‘Étlap - rendelhető ételek’ képre kattintva érhető el a termékválaszték. A megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek megrendelése képezi a Megrendelő, és a Big Project Kft. közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. A termékek vételárai tartalmazzák az általános forgalmi adót, és a csomagolást. A megjelenített terméklistáról kiválasztott, a kosárba kerülő termékek neve mellett találhatók az árak. A termékekről a képek illusztráció céllal kerülnek bemutatásra, nem feltétlen az egyezőség a valós termékek képével.

II.4. Megrendelés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése:
a kosár tartalmának kívánt összeállítása után a ‘Rendelés leadás’ felületen van lehetőség a fizetési mód kiválasztására. A megrendelésre kerülő termék/termékek fizetésére több mód adott a Megrendelő részére, amik közül a megrendelés elküldése előtt választhat a Megrendelő. A webáruházban lehetőség van Szép kártyával történő fizetési tranzakcióra. A bankkártyával történő fizetésre vonatkozó feltételeket az 1sushi.hu nyitóldalról elérhető ‘Bankkártyás feltételek’ menügomb alatt közzétett közlemény szabályozza. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel, valamint étkezési utalványal lehet fizetni. A fizetési mód kiválasztását követően a ‘Megrendelem’ mezőre kattintva a ‘Rendelés véglegesítése’ felületen mód nyílik a megrendelés tartalma, és a szállítási cím adatok ellenőrzésére, majd a ‘Megrendelem’ gombra kattintva történik a megrendelés elküldése, vagy módosítási szándék esetén a ‘...vagy rendelés nélkül Vissza az étlapra ‘ szövegrészre kattintva módosítható a megrendelés tartalma, mielőtt elküldésre kerül. A kosárra vonatkozó minimális rendelési érték 900 Ft/ rendelés.

II.5. Megrendelés visszaigazolása:
Big Project Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Big Project Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő az 1sushi|kukac|1sushi.hu email címen, vagy a területi illetékesség alapján a rendelést fogadó adott étterem telefonszámán érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

II.6. A megrendelt termék/termékek kiszállítása:
a rendelésben leadott tételek a futár által történő kiszállítással kerülnek kézbesítésre. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 60 percen belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást.

II.7. A megrendelt terméket/termékeket lemondása:
kizárólag a rendelés feladásától számított 5 percen belül van lehetősége Megrendelőnek a lemondásra, amit vagy személyesen tehet meg +36 30 785 8000, vagy írásban az 1sushi|kukac|1sushi.hu email címen.

II.8. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:
a "Kosár" tartalma a rendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető, a személyes adatok bármikor változtathatóak.

II.9. Írásbeliség:
a megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Big Project Kft. nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

III. Problémák, reklamáció

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

e-mail: 1sushi|kukac|1sushi.hu
telefon: +36 30 785 8000

Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik.

Kelt: Budapest, 2016. április 20.

Jogi nyilatkozat letöltése