Kedves Éhes Látogató!

Szeretettel köszöntünk csak kiszállítással foglalkozó éttermünk honlapján!

#1Sushi - Number One Sushi jelentéssel bír. Nem szeretnénk nagyképűek lenni: Azt, hogy a minőséget tekintve kiérdemeljük-e ezt a jelzőt, majd Te és további Vendégeink döntsék el! Azon leszünk, hogy kiérdemeljük, azon, hogy Te is #1 Sushi-ként gondolj ránk.

Mi azonban azért választottuk ezt a nevet, mert nekünk ez az első sushi éttermünk. Azért vágtunk bele, mert szerettünk volna jó sushit enni. Korábbi sushi fogyasztásaink / rendeléseink jó és rossz tapasztalataiból okulva szervezzük a munkát, szerezzük be az elérhető legjobb minőségű alapanyagokat, hogy Neked a lehető legjobb ételeket szállíthassuk házhoz. Sushi nagy tapasztalattal rendelkező rutinos, szakértő szakácsaink készítik minden esetben a rendelés leadásakor frissen.

Egy tekintetben bizonyosan nem mi leszünk a #1 Sushi: Nem az a cél, hogy a legolcsóbbak legyünk. Ha ezt keresed, félek, csalódást kell okoznunk. Ám a minőség arányában azok leszünk. Bízunk abban, hogy Vendégeink megértik, hogy minőségi alapanyagokat magasabb áron lehet beszerezni. Ennek ellenére a kiváló minőség mellett is elérhető árú ételeket fogyaszthattok, ha Tőlünk rendeltek. Abban bízunk, ha egyszer megteszed ezt, azután visszatérő vendégünk leszel.

Új indulóként ezen a sok szereplős piacon kiemelten fontos számunkra a véleményed, az, hogy tudjuk, mit tapasztaltál, milyen jó – vagy ne adj’ isten rossz – tapasztalataid vannak szolgáltatásunkkal, étkeinkkel kapcsolatosan. Kérjük, oszd meg véleményedet velünk a láblécben található kapcsolat menüpont alatt! Előre is köszönjük az építő kritikát!

De most már elég belőlünk! Szemezgess kínálatunkból, válaszd ki a Neked tetsző ízeket, rendelj bizalommal, és fogyaszd egészséggel ételeinket!

Jó étvágyat kívánunk!

Budapest, 2016.03.20